Sabeu per què ens deim desdentats????
Aquí teniu algunes pistes....Encara que també li podeu demanar al ratolinet Pérez...

dimecres, 10 de novembre del 2010

SORTIDA A CAN PERE MOSSON

El passat divendres anarem d´excursió i hem escrit algunes de les opinions sobre el bosc de Can Pere mosson que han fet els nens:Joseph ha escrit:"El  Divendres dia 5 yo fui a Can Pere Mosson.Teniamos que buscar animales i jugamos a un juego."
*Gisela ha escrit:"Hem parlat dels animals del bosc, de no tirar escombreries i hem fet jocs.També un eriço amb pipes i plastelina".
*Juan ha escrit:"Hem parlat dels animals que trobem al bosc d'Eivissa.Hem fet un joc de trobar plantes.Hem fet pati. Hem anat a un lloc a cercar pistes dels animals. I hem fet un eriço de plastelina i de pipes".
*Na Daniela ha escrit:"Hem aprés els noms dels arbres i de les plantes i hem buscat pistes d´animals i hem fet un eriçó amb plastelina amb pipes i hem buscat les plantes que mos deien i hem esmorzat a un merendero de can Pere Mosson i hem parlat de les coses males i bones que es fan al bosc i hem cuidat la naturalesa i el bosc."
*Na Carolina ha escrit:"Hem aprés noms de plantes.També hem jugat , hem fet un eriçó.No hem de contaminar i també hem buscat pistes de animals.

Mirau les fotos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada